Pretraživanje

Profil tvrtke

O nama

Đuro Đaković Aparati d.o.o. : Profil tvrtke : O nama

Đuro Đaković Aparati je dioničko društvo izraslo iz grupacije ĐURO ĐAKOVIĆ koja je osnovana 1921. godine, a danas djeluje kao samostalno društvo.

Djelatnost tvrtke Đuro Đaković APARATI d.d. na području proizvodnje visokotlačne armature za medicinske i tehničke plinove tijekom 2006. godine proširena je ovog puta realizacijom projekta za Medicinski fakultet iz Osijeka. Naime, za spomenuti je fakultet naša tvrtka projektirala, proizvela i isporučila HIPERBARIČNU KOMORU za EKSPERIMENTE na životinjama i ljudskim tkivima. Takav složeni projekt zapravo je jedan u nizu projekata kojim se nastavila suradnja sa visokoškolskim ustanovama, budući smo HIPERBARIČNIM KOMORAMA u proteklih nekoliko godina opremili medicinske fakultete u Rijeci i Splitu.

Značajno je napomenuti i to da je naša tvrtka jedna od rijetkih u Republici Hrvatskoj osposobljena za realizaciju takvih i sličnih projekata.

Poduzeće Đuro Đaković Aparati d.d. je kadrovski i tehnološki osposobljeno za projektiranje, izradu, montažu, ispitivanje i servis proizvoda iz područja djelatnosti društva.